Promotii destinate persoanelor fizice

FORD KA+ Essential la:
doar 9.800 €** cu TVA inclus

Mare, dar la un preț mic – aceasta este una din definițiile posibile pentru modelul Ford KA+. Oferindu-ți spațiu si confort la care nu te-ai astepta, dar păstrând mobilitatea și funcționalitatea specifice unei mașini din această clasă.

Profită de prețul special pentru modelul Ford KA+ Essential cu motor 1.2l 70 CP, transmisie manuală 5 trepte și beneficiezi de:

Radio, Bluetooth, Aer conditionat manual, Device dock; USB

Termeni și condiții aplicabile promoției:
** Imaginea este cu titlu de prezentare și nu creează obligații contractuale. Această campanie este supusă unor termeni și condiții iar prețul include TVA și este calculat la un curs exemplificativ de 4.7 RON/EUR. Foarte important înainte de a decide achiziția:1) Prețul modelului este obținut după cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford România; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanți în campanie; 2) Campania este adresată persoanelor fizice; 3) este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanți la program.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotări opționale suplimentare celor deja menționate, este supusă unor termene, respectiv condiții și este valabilă în limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanți în program. Având în vedere implementarea graduală, începând cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Ușoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care înlocuiește treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii și consum sunt prezentate în valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated) conform legislației europene în vigoare. Consumul NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) este de 5.1 l /100 km, emisii CO2 (g/km): 117, valoare măsurată în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii și explicații suplimentare despre campanie - la dealerii autorizați Ford participanți la campanie.
Oferta în limita stocului disponibil, valabilă până la 30.09.2019.

FORD FIESTA
10.000 €** TVA inclus
cu pachet Trend inclus

Aventuroasa prin natura ei, cand o pornesti, dai viata unei game complete de functii si sisteme avansate. De la asistenta la parcare la asistenta la pastrarea benzii, pana la recunoasterea indicatoarelor rutiere. Alege-o si lasa-te surprins de noile tehnologii inteligente si utile!

Inlocuieste acum vechea masina cu un model Ford Fiesta Trend 5 usi cu motor 1.1l 85 CP, transmise manuala 5 trepte. In plus, beneficiezi In acest pret si de dotari optionale suplimentare:

Pachetul Trend

- Aer conditionat manual;
- Radio, sistem SYNC 2.5 cu Bluetooth, conexiune 3xUSB, touchscreen de 4.2", Audio SWC, 6 difuzoare;
- My Ford dock

Termeni și condiții aplicabile promoției:

Oferta este valabilă până la 30.09.2019 în limita stocului disponibil

*Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul include TVA si este calculat la un curs exemplificativ de 4.75 RON/EUR. Foarte important inainte de a decide achizitia: (1) Pretul afisat este un pret recomandat si este rezultat dupa aplicarea cumulativa a reducerii pretului de lista de 14.650 EURO cu (i) contravaloarea primei de casare (estimate 6.500 lei) prevazuta de Ghidul de finanţare a programului de stimulare a innoirii parcului auto naţional 2017-2019 (“Programul RABLA”) dezvoltat de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu, in a doua parte a anului 2019, in limita tichetelor valorice disponibile in Programul Rabla, (ii) contravaloarea suportului acordat de Ford Romania; (iii) contravaloarea suportului acordat de dealerii participanti in campanie; (2) Campania este adresata persoanelor fizice; (3) Campania este valabila pana la 30 septembrie 2019 in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Consumul mixt NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) avut in vedere de Programul RABLA este de 5.2 l /100 km, emisii mixte CO2 (g/km): 117, valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Avand in vedere implementarea graduala, incepand cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care inlocuieste treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii si consum sunt prezentate in valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated). Dat fiind ca aceste noi conditii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil si emisiile de CO2 masurate conform procedurii WLTP sunt, in majoritatea situatiilor, mai mari decat valorile masurate conform NEDC. Anul 2019 este un an de tranzitie din perspectiva aplicarii ambelor proceduri de testare, valorile prezentate in acest document fiind valori tranzitorii in ceea ce priveste emisiile de CO2 si consumul de combustibil, valorile WLTP fiind transpuse in valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit in aceasta perioada de tranzitie. Aceste noi proceduri de masurare a valorilor de emisii si consum (NEDC CO2MPAS si WLTP) influenteaza taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informatii legate de nivelul emisiilor si consum, contactati reteaua noastra de dealeri autorizati Ford. Valori precum consumul de combustibil si/sau de curent electric sau distanta maxima parcursa in modul electric sunt masurate in prezent in conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS si cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe masura adaptarii la la procedurile de omologare in continua evolutie.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.
Oferta este valabila pana la 30.09.2019 in limita stocului disponibil.

FORD ECOSPORT
12.000 €** TVA inclus
cu pachet Trend inclus

Proiectat pentru jungla urbana. Construit pentru a evada din ea. EcoSport este masina care iti va oferi cea mai mare incredere la volan si, in acelasi timp, a carei eleganta va lua iesi in evidenta. Este masina cu care poti prelua contolul vietii.

Acum poti inlocui vechea masina cu un model Ford EcoSport Trend, cu motor 1.0l 125CP, transmisie manuala 6 trepte cu dotari standard cum ar fi Sistemul de control electronic al stabilitatii si cel de control al tractiunii; Sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri si cel de asistenta la pornirea din ramps. In plus, beneficiezi in acest pret si de dotari optionale suplimentare:

Pachetul Trend

- Bare plafon negre;
- Oglinzi rabatabile electric;
- Aer conditionat automat;
- Senzori de parcare;
- Conexiune Ipod.
- Sistem SYNC 2.5 cu ecran tactil de 8", 6 difuzoare.

Termeni și condiții aplicabile promoției:

Oferta este valabilă până la 30.09.2019 în limita stocului disponibil

**Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul include TVA si este calculat la un curs exemplificativ de 4.75 RON/EUR. Foarte important inainte de a decide achizitia: (1) Pretul afisat este un pret recomandat si este rezultat dupa aplicarea cumulativa a reducerii pretului de lista de 18.225 EURO cu (i) contravaloarea primei de casare (estimate 6.500 lei) prevazuta de Ghidul de finanţare a programului de stimulare a innoirii parcului auto naţional 2017-2019 (“Programul RABLA”) dezvoltat de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu, in a doua parte a anului 2019, in limita tichetelor valorice disponibile in Programul Rabla, (ii) contravaloarea suportului acordat de Ford Romania; (ii) contravaloarea suportului acordat de Ford Romania; (iii) contravaloarea suportului acordat de dealerii participanti in campanie; (2) Campania este adresata persoanelor fizice; (3) Campania este valabila pana la 30 septembrie 2019 in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Consumul mixt NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) avut in vedere de Programul RABLA este de 5.3 l /100 km, emisii mixte CO2 (g/km): 119, valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Avand in vedere implementarea graduala, incepand cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care inlocuieste treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii si consum sunt prezentate in valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated). Dat fiind ca aceste noi conditii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil si emisiile de CO2 masurate conform procedurii WLTP sunt, in majoritatea situatiilor, mai mari decat valorile masurate conform NEDC. Anul 2019 este un an de tranzitie din perspectiva aplicarii ambelor proceduri de testare, valorile prezentate in acest document fiind valori tranzitorii in ceea ce priveste emisiile de CO2 si consumul de combustibil, valorile WLTP fiind transpuse in valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit in aceasta perioada de tranzitie. Aceste noi proceduri de masurare a valorilor de emisii si consum (NEDC CO2MPAS si WLTP) influenteaza taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informatii legate de nivelul emisiilor si consum, contactati reteaua noastra de dealeri autorizati Ford. Valori precum consumul de combustibil si/sau de curent electric sau distanta maxima parcursa in modul electric sunt masurate in prezent in conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS si cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe masura adaptarii la la procedurile de omologare in continua evolutie.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.

Oferta este valabila pana la 30.09.2019 in limita stocului disponibil.

FORD KUGA
OFERTA PRIN PROGRAMUL RABLA DEZVOLTAT DE FORD***.
Ford KUGA Trend 1.5 EcoBoost 150 CP, transmisie manuală 6 trepte la:
doar 18.700 €** cu TVA
si pachet Trend inclus

E practic, dar rafinat. Puternic și cu un design modern. Inteligent și cât se poate de impunător. Ce-ți poți dori mai mult de la un SUV?

Acum beneficiezi de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150 CP, cutie manuala cu 6 trepte si o reducere echivalenta cu valoare tichetului Rabla***. Mai mult, pretul special include si dotarile optionale din pachetul Trend:

Pachet Trend

- jante aliaj 17'';
- oglinizi piabile elecrtic;
- Sistem de asistenta I activa la parcare (parcare paralela si perpendiculara – include senzori de parcare fata si spate)

*** Programul Rabla dezvoltat de Ford este un program distinct și nu contravine dispozițiilor Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2017-2019 dezvoltat de Autoritatea Fondului pentru Mediu și alte instituții relevante din România.


Vezi procedura de casare

FORD MONDEO Titanium Hybrid
26.000 €** TVA inclus
cu pachet Titanium HEV inclus

Alege un alt fel de viitor si fa un progres cu tehnologia Hybrid. Mondeo Hybrid are doua surse de putere: un motor conventional, care foloseste combustibil, si un motor electric, actionat de baterie. Bucura-te de un mod rafinat de a conduce intr-un stil contemporan!

Bucura-te de toate atributele care au consacrat modelul Mondeo si descopera in plus satisfactia de a proteja mediul inconjurator, in timp ce reduci simtitor costurile de utilizare. Cu o putere totala de 187 CP, Mondeo Hybrid cu 4 usi e echipat cu un motor de 2 litri benzina, asortat cu doua motoare electrice. Acest set propulsor iti asigura puterea necesara in orice situatie, impreuna cu eliminarea consumului inutil.

In plus, in cadrul ofertei speciale prin Programul Rabla, beneficiezi de:

Pachet Titanium HEV

- Faruri adaptive cu LED/stingere automată cu senzori de lumină și senzor de ploaie
- Geamuri fumurii;
- Parbriz și duze încălzite;
- Tapițerie integral piele;
- Scaun șofer și pasager electric pe 10 direcții, scaune față cu reglaj lombar, cu funcție Memory, scaune față încălzite;
- Oglinzi exterioare electrice, rabatabile, încăzite, cu semnalizarea incorporate, cu funcție de memorie, electrocroma pe partea șoferului.

Termeni și condiții aplicabile promoției:

Oferta este valabilă până la 30.09.2019 în limita stocului disponibil

**** Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul include TVA si este calculat la un curs exemplificativ de 4.75 RON/EUR. Foarte important inainte de a decide achizitia: (1) Pretul afisat este un pret recomandat si este rezultat dupa aplicarea cumulativa a reducerii pretului de lista de 36.550 EURO cu (i) contravaloarea primei de casare (estimate 6.500 +1.700 lei) prevazuta de Ghidul de finanţare a programului de stimulare a innoirii parcului auto naţional 2017-2019 (“Programul RABLA”) dezvoltat de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu, in a doua parte a anului 2019, in limita tichetelor valorice disponibile in Programul Rabla, (ii) contravaloarea suportului acordat de Ford Romania; (iii) contravaloarea suportului acordat de dealerii participanti in campanie; (2) Campania este adresata persoanelor fizice; (3) Campania este valabila pana la 30 septembrie 2019 in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Consumul mixt NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) avut in vedere de Programul RABLA este de 4.2 l /100 km, emisii mixte CO2 (g/km): 96, valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Avand in vedere implementarea graduala, incepand cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care inlocuieste treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii si consum sunt prezentate in valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated). Dat fiind ca aceste noi conditii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil si emisiile de CO2 masurate conform procedurii WLTP sunt, in majoritatea situatiilor, mai mari decat valorile masurate conform NEDC. Anul 2019 este un an de tranzitie din perspectiva aplicarii ambelor proceduri de testare, valorile prezentate in acest document fiind valori tranzitorii in ceea ce priveste emisiile de CO2 si consumul de combustibil, valorile WLTP fiind transpuse in valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit in aceasta perioada de tranzitie. Aceste noi proceduri de masurare a valorilor de emisii si consum (NEDC CO2MPAS si WLTP) influenteaza taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informatii legate de nivelul emisiilor si consum, contactati reteaua noastra de dealeri autorizati Ford. Valori precum consumul de combustibil si/sau de curent electric sau distanta maxima parcursa in modul electric sunt masurate in prezent in conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS si cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe masura adaptarii la la procedurile de omologare in continua evolutie..

Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.

Oferta este valabila pana la 30.09.2019 in limita stocului disponibil.

Ford Focus

14.700 €*** TVA inclus

cu pachet Trend Edition inclus

Din orice perspectiva ai privi, si din interior, si din exterior, cu Ford Focus privelistea este superba. O masina eficienta careia ii plac liniile drepte si care iubeste curbele. Este rapida si usor de utiliz! Ia-o la un test drive!

Cu Ford Focus Trend Edition, 5 usi cu motor 1.0l 125 CP, transmisie manuala 6 trepte, beneficiezi in acest pret de dotari optionale suplimentare:

Pachet Trend Edition - SYNC 2.5 , display 8";
- Aer conditionat automat cu reglare in 2 zone;
- Keyless entry;
- Oglinzi pliabile electric;
- Senzor de ploaie;
- Oglinda electrocroma;
- Jante aliaj 16”;
- Control si sistem de asistenta in caz de urgenta (112).

Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Oferta este valabilă până la 30.09.2019 în limita stocului disponibil

*** Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul include TVA si este calculat la un curs exemplificativ de 4.75 RON/EUR. Foarte important inainte de a decide achizitia: (1) Pretul afisat este un pret recomandat si este rezultat dupa aplicarea cumulativa a reducerii pretului de lista de 19,200 EURO cu (i) contravaloarea primei de casare (estimate 6.500 lei) prevazuta de Ghidul de finanţare a programului de stimulare a innoirii parcului auto naţional 2017-2019 (“Programul RABLA”) dezvoltat de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu, in a doua parte a anului 2019, in limita tichetelor valorice disponibile in Programul Rabla, (ii) contravaloarea suportului acordat de Ford Romania; (iii) contravaloarea suportului acordat de dealerii participanti in campanie; (2) Campania este adresata persoanelor fizice; (3) Campania este valabila pana la 30 septembrie 2019 in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Consumul mixt NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) avut in vedere de Programul RABLA este de 4.8 l /100 km, emisii mixte CO2 (g/km): 107, valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Avand in vedere implementarea graduala, incepand cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care inlocuieste treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii si consum sunt prezentate in valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated). Dat fiind ca aceste noi conditii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil si emisiile de CO2 masurate conform procedurii WLTP sunt, in majoritatea situatiilor, mai mari decat valorile masurate conform NEDC. Anul 2019 este un an de tranzitie din perspectiva aplicarii ambelor proceduri de testare, valorile prezentate in acest document fiind valori tranzitorii in ceea ce priveste emisiile de CO2 si consumul de combustibil, valorile WLTP fiind transpuse in valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit in aceasta perioada de tranzitie. Aceste noi proceduri de masurare a valorilor de emisii si consum (NEDC CO2MPAS si WLTP) influenteaza taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informatii legate de nivelul emisiilor si consum, contactati reteaua noastra de dealeri autorizati Ford. Valori precum consumul de combustibil si/sau de curent electric sau distanta maxima parcursa in modul electric sunt masurate in prezent in conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS si cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe masura adaptarii la la procedurile de omologare in continua evolutie.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.

Oferta este valabila pana la 30.09.2019 in limita stocului disponibil.