Ford Motorcraft


Servicii de calitate la preturi all-inclusive pentru autovehiculele Ford cu varsta de peste 4 ani

Discount special pentru programarea online – 39 lei** reducere din pretul recomandat de vanzare pentru Ford Motorcraft Service, daca te programezi online aici la unul dintre dealerii participanti.

De la revizie si reparatii uzuale pana la Pre-verificare I.T.P si anvelope, la Ford Motorcraft 4+ vei gasi tot ce iţi trebuie. Un brand special conceput pentru modelele Ford cu o vechime de minimum 4 ani, Ford Motorcraft ofera preturi clare si transparente, fara costuri ascunse. Mai mult, de autoturismul tau se vor ocupa profesionistii de la Ford, ajutati de cele mai noi echipamente si piese originale Ford.

Ford Service

  319
  280 lei**
> Ford Service

Anvelope iarna

de la 143 lei
> Anvelope iarna

Pre verificare
ITP gratuita

> Pre verificare ITP

Reparatii uzuale

de la 270 lei
> Reparatii uzuale

Verificare A/C

de la 30 lei
> Verificare aer conditionat

Stergatoare parbriz

de la 90 lei
> Stergatoare de parbriz

*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei in vigoare. Aceasta oferta este supusa unor termene si conditii si este valabila in limita stocului disponibil. Oferta poate varia in functie de seria de sasiu. Detaliile aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie si in rereaua de reprezentante Ford. Perioada derularii acestei campanii: 1 martie 2017 - 30 iunie 2017.
** Discountul special de 39 lei de la pretul de lista este valabil exclusiv pentru programarile online, doar la dealerii participanti la program, in perioada 8 mai-30 iunie.