• Prezentare generala
  • Specificatii
  • Caracteristici

Iti prezentam Ford GT.


Asa arata adevarata inovatie. De la motorul de 3,5 l cu tehnologie EcoBoost si pana la aerodinamica ultraeficienta, Ford GT este apogeul tuturor lucrurilor de exceptie pe care le realizam la Ford. Aceeasi pasiune pentru inovatie este vizibila la toate elementele care compun acest vehicul. Procesul de achiziție Ford GT începe în ianuarie. Reveniți aici pentru detalii suplimentare.

Combinati acest design sofisticat si inteligent cu executia meticuloasa si tehnologiile de ultima ora si veti obtine cel mai avansat Mondeo de pana acum.


Asa ceva n-ai mai vazut niciodata.

Inovatie. Aceasta este esenta Fordului GT. De la forma aerodinamica optimizata si pana la arcurile butante functionale ale motorului V6 de 3,5 l din familia EcoBoost®, fiecare detaliu al noului Ford GT este conceput sa genereze performanta pura.


SpecificatiiFaruri cu leduri

Farurile Fordului GT imbina performanta si stilul. Tehnologia bazata exclusiv pe leduri asigura luminozitate se lunga durata. Dreptunghiurile suprapuse sunt inspirate din Fordul GT original.Frane carbon-ceramice

SEchipa de ingineri Ford GT a integrat performanta si puterea de franare a franelor carbon-ceramice ultra-usoare marca Brembo™ in designul Fordului GT.Fluxul aerului

Caroseria Fordului GT este conceputa sa conduca aerul cu eficienta pe deasupra, pe langa si pe sub vehicul. Rezultatul este o rezistenta redusa la inaintare si o performanta imbunatatita.Lumini spate

Stopurile caracteristice Fordului GT, doar ca putin mai smechere. Centrul lampilor spate este deschis pentru a ventila lichidul de racire pentru transmisie si motor.Super-usor. Super-puternic.

Atat caroseria Fordului GT, cat si cabina soferului sunt facute din fibra de carbon dura si usoara. Cadrele inferioare din aluminiu aduc cu eficienta un plus de rigiditate.


Performanta si tehnologie


Acest Ford GT este expresia suprema a principiului potrivit caruia forma este dictata de functie. Forma de picatura de apa este rezultatul indelungatelor teste din tunelul aerodinamic. Caroseria din fibra de carbon si motorul V6 de 3,5 l EcoBoost® cu o putere estimata de peste 600 de cai putere sunt expresia suprema a inovatiilor tehnologice.


Frane carbon-ceramice

Pentru a atinge un nivel optim al prestatiilor generale, Fordul GT a fost echipat cu frane carbon-ceramice Brembo™.Un motor uluitor de puternic

Motorul V6 EcoBoost® de 3,5 litri supraalimentat cu turbina dubla si intercooler este proiectat sa produca peste 600 de cai putere.Super-usor. Super-puternic.

Caroseria de greutate redusa este facuta din fibra de carbon. Structurile de aluminiu reduc la maximum greutatea cadrelor inferioare de rezistenta superioara.Suspensie

Bratele de suspensie lungi si amortizoarele montate in interiorul caroseriei asigura o dinamica a vehiculului capabila de curse pe circuit - un exemplu in care inginerii Ford Performance exploreaza solutii de suspensie pentru vehiculele viitorului din gama Performanta Ford.